Можете да изглеждате стилно и елегантно само когато гардеробът не

...
 
Можете да изглеждате стилно и елегантно само когато гардеробът не
Коментари Харесай

Предмети от гардероба, от които да се отървете

 

Можете да изглеждате стилно и елегантно единствено когато дрешникът не е покрит с непотребни облекла, които мнозина пазят за всеки случай. Есента наближава, време е да почистим дрешника, а за какво не и да сменим стила си?

Нека да разгледаме 10 неща, от които да се отървете неотложно, в случай че те към момента заемат място в дрешника ви.

 

 

Дрехи, които всеки има

 

Почистете дрешника си от скучни неща: ugg ботуши, които обезобразяват женския крак; В тях губите своята характерност и ставате „ като всички останали “.

Дрехи, които не пасват на тялото ви

Целта на всяко облекло би трябвало да бъде мотото: скрийте всички дефекти и подчертайте достолепието на фигурата. Ако облеклата са ви към този момент тесни или къси, отървете се от тях и освободете място в дрешника за прилични тоалети.

Дрехи и обувки с неприятно качество

Почитателите на животинските щампи в облеклата би трябвало да помнят, че такива закачливи тоалети би трябвало да бъдат с най -високо качество, в противоположен случай те ще подчертаят евтиността както на нещата, по този начин и на вашия имидж като цяло.

Дрехи, които са прекомерно разкриващи

Твърде разкриващите тоалети не би трябвало да участват в стилния дрешник, те наподобяват вулгарно и нито ще провокират утвърждението, нито възхищението на другите. Но мнението за вас може да се скапе.

Сувенирни тениски

Такова нещо, в случай че сте го избрали за проява на вашия светоглед, би трябвало да е уместно за обстановката. Ако даже не знаете превода на надписа, отървете се от тениската.

Дрехи, които не сте носили повече от година

Нещата, които събират прахуляк в дрешника в очакване на подобаващия миг, единствено заемат място. Ако продължите без тези тоалети дълго време, нямате потребност от тях.

Развалени облекла и обувки

Без значение какъв брой ви харесва нещото, в случай че е развлечено от пранетата или избеляло, би трябвало да се отървете от него. Същото важи и за изтърканите чанти, обувки и шапки.

Дрехи, които не дават отговор на вашата възраст

Всички дами желаят да наподобяват млади, само че в случай че употребявате нещата на щерка си или племенницата си в това предпочитание, тогава ще изглеждате неуместно.

Неправилно долни дрехи

Бельото, изключително сутиенът, би трябвало да бъде подбрано доста деликатно, тъй че да бъде освен красиво, само че и комфортно. Тогава той ще подчертае хубостта на гърдите ви.

Дрехи демоде

Не бива да носите демодирани и скучни офис облекла в всекидневието си. Струва си да експериментирате освен с моделите на облеклата и обувките, само че и с цветовата палитра във вашия дрешник.

Следвайте стилните трендове и търсете облекла, които акцентират вашата персона и жанр.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР